Krůtí omáčka

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
15 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená krůtí prsa vložíme do hrnce, podlijeme vodou a osolíme. Přidáme celé koření a maso vaříme doměkka. Po uvaření maso i koření vyjmeme. Do vývaru přidáme bujón, očištěný, na kolečka nakrájený pórek a očištěné, na plátky nakrájené žampiony. Okořeníme sušenou bazalkou a vše vaříme doměkka. Nakonec omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve sklence vody a chvíli povaříme. Krůtí maso nakrájíme, vmícháme do omáčky a jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.