Krůtí plátek dušený s rajčaty a žampiony
50 min.
Ingredience
- 160gramůKrůtí maso
- 80gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůRajčata
- 20gramůOlej rostlinný
- 60gramůCibule
- 200mililitrůVoda pitná
- 2špetkySůl
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme najemno, žampiony na plátky a rajčata na čtvrtky. Petrželovou nať drobně posekáme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme osolené plátky krůty, žampiony, rajčata a orestujeme. Poté zalijeme vodou a dáme péci do trouby předehřáté na 200 °C.
- 2Hotové maso servírujeme posypané petrželovou natí s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.