Krůtí plátky na pivu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí maso omyjeme studenou vodou, osušíme, naporcujeme, naklepeme a na několika místech nařízneme. Osolíme ho, opepříme, poprášíme moukou a pak prudce z obou stran opečeme v pánvi na rozpáleném oleji. Opečené maso podlijeme pivem a krátce pod pokličkou dusíme. Během dušení podle potřeby přilijeme vodu.
  • 2
    Do vypečené šťávy na závěr přimícháme máslo a šťávou přelijeme porce nasa na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.