Krůtí plátky s omáčkou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
445 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájené krůtí maso na plátky naklepeme, osolíme, opepříme a na olivovém oleji z obou stran zprudka opečeme.
  • 2
    Maso poté vyjmeme.
  • 3
    Na vysmahnutém oleji osmahneme cibulku, vložíme zpět krůtí maso, zalijeme 200ml vody, přidáme provensálské koření a dusíme doměkka.
  • 4
    Plátky masa vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 5
    Omáčku rozmixujeme, zahustíme jíškou, přidáme rybízový kompot, smetanu a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.