Krůtí plátky s žampiony

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme, naporcujeme je na plátky, které naklepeme, opepříme a osolíme.
  • 2
    Žampióny očistíme, opláchneme vodou a okapané nakrájíme na plátky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla a krátce na něm osmažíme nakrájené žampióny. Pak houby vyjmeme, přidáme zbylé máslo a z obou stran opečeme maso. Pak k němu dáme zpět do pánve žampióny, vše podlijeme pivem a necháme přikryté krátce dusit. V průběhu dušení v případě potřeby přilijeme vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.