Krůtí prsa plněná vejcem
27 min.
Ingredience
- 800gramůKrůtí prsa
- 3špetkySůl
- 1lžíceHořčice dijonská
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 100gramůStrouhanka
- 1hrstŠpenát listový čerstvý
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
58 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
655 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z krůtího masa nakrájíme čtyři plátky, které omyjeme, osušíme a naklepeme a po obou stranách osolíme. Jednu stranu plátku potřeme hořčicí, na plátek položíme list špenátu a půlku uvařeného vejce. Plátek zavineme, sepneme jehlou a obalíme v mouce, ve dvou rozšlehaných vejcích a strouhance.
- 2Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.