Krůtí řízečky

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
26 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízečky nakrájené z krůtích prsou osolíme, obalíme v rozšlehaných vejcích s vodou, potom ve strouhance.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej s máslem a osmažíme řízečky z obou stran dozlatova. Vyjmeme a uchováme v teple.
  • 3
    Do výpeku v pánvi přilijeme vývar s citrónovou šťávou a za stálého míchání povaříme, až omáčka zhoustne.
  • 4
    Řízečky upravíme na míse, ozdobíme plátky citrónu a podáváme. Omáčku servírujeme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.