Krůtí řízky plněné slaninou a sýrem
22 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 150gramůSýr Niva (Rokfór)
- 80gramůMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůStrouhanka
- 12plátkůAnglická slanina
- 8plátkůSýr Ementál (Primátor)
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
41 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
600 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krůtí řízky naklepeme, osolíme a na každý řízek položíme tři plátky slaniny, dva plátky ementálu a špalíček nivy. Řízky přeložíme, okraje sklepneme, každý závitek ještě zajistíme jehlou a závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a prosáté strouhance. Smažíme pomalu po obou stranách v rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.