Krůtí steak s hořčičnou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
549 mg
Cukr
963 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa nakrájíme na řízky. Na pánvi rozpálíme olej. Vložíme krůtí řízky, asi 5 minut je opékáme dozlatova, z každé strany.
  • 2
    Zatím z margarínu a mouky za stálého míchání na prudkém plameni usmažíme světlou jíšku. Potom pomalu přiléváme mléko. Mícháme, dokud nevznikne hladká hmota - bešamel.
  • 3
    Chvíli povaříme. Neustále mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Přidáme hořčici a černý pepř.
  • 4
    Hořčičnou omáčkou polijeme krůtí řízky a podáváme je posypané čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.