Krůtí steaky s krémovou hořčicovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
798 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
40 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
152 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar a víno vlijeme do pánve, přivedeme k varu, přidáme snítku estragonu a povaříme cca 15 min, dokud se tekutina nezredukuje na polovinu. Poté vmícháme smetanu a vaříme ještě 10-15 min, až se směs vyvaří o další třetinu. Estragon vyjmeme.
  • 2
    Mezitím si ve velké pánvi rozpálíme olej, maso ochutíme solí a pepřem a z každé strany dozlatova orestujeme. Cca 4-5 min.
  • 3
    Do omáčky přidáme hořčici a citronovou šťávu a vlijeme ke steakům. Dobře promícháme a ihned podáváme dozdobené čerstvým estragonem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.