Krůtí steaky s liškami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
594 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Každý řízek obalíme plátkem slaniny a ovážeme nití.
  • 2
    Připravené steaky opečeme na pánvi na rozehřátém oleji, vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Lišky očistíme, šalotku a česnek oloupeme a vše najemno nasekáme. Osmažíme na másle, osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Podlijeme pomerančovou šťávou, přilijeme smetanu a omáčku prohřejeme a dochutíme.
  • 4
    Ze steaků odstraníme nitě a maso přelijeme omáčkou. Každou porci ozdobíme lístky meduňky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.