Krůtí závitky s bramborami

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
30 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek a mrkev očistíme, nakrájíme na nudličky a podusíme na lžíci oleje. Vmícháme lžíci sirupu a necháme mírně zkaramelizovat.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na řízky, pokapeme lžící sirupu a 2 lžícemi sójové omáčky a opepříme. Na každý řízek položíme lžíci podušené zeleniny, maso svineme a sepneme párátkem.
  • 3
    Brambory oloupeme a vypíchneme z nich malé kuličky. Opečeme je na 3 lžících oleje, přidáme 2 lžíce sirupu a necháme zkaramelizovat. Udržujeme v teple.
  • 4
    Závitky opečeme na 4 lžících oleje, přilijeme víno a pod pokličkou dusíme 10 minut. Maso vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 5
    Vypečenou šťávu zalijeme smetanou a svaříme. Ochutíme sójovou omáčkou a opepříme. Podáváme s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.