Krzatma s hráškem

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
803 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
52 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jehněčí maso nakrájíme na menší kotlety.
  • 2
    V hlubší pánvi rozehřejeme máslo s olejem a kotlety opečeme do zlatohněda z obou stran.
  • 3
    Vyndáme je a na výpeku orestujeme pokrájenou cibuli a mrkev na kolečka.
  • 4
    Přidáme ještě pokrájený česnek, rajčatový protlak a pálivou papriku.
  • 5
    Vše promícháme, krátce orestujeme a maso vložíme zpět.
  • 6
    Přidáme čerstvý zelený hrášek, sůl, podlijeme 3dl vody a dusíme pod pokličkou do změknutí masa a hrášku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.