Kukuřice a paprika s vinnou zálivkou

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku povaříme ocet, cukr, hořčici a sůl asi 5 minut. Odstavíme z plotny.
  • 2
    Vmícháme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotku, očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku a scezenou kukuřici. Směs necháme vychladnout.
  • 3
    V uzavřené nádobě uchováme v chladničce maximálně 1 týden.
  • 4
    Podáváme vychlazené jako přílohu k masovým pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.