Kukuřičná zrna ve smetanové omáčce

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
10 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kukuřičné palice vložíme do vařící osolené, mírné oslazené vody a uvaříme téměř do měkka. Vyjmeme je, zrna vyloupáme pomocí vidličky a dusíme na másle.
  • 2
    Potom kukuřici zalijeme smetanou, osolíme, krátce podusíme, omáčku dochutíme citronovou šťávou, kečupem, nasekanou pažitkou a přivedeme k varu.
  • 3
    Podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.