Kukuřičné bezlepkové tortilly s fazolí, kukuřicí a avokádem

17 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zralá omytá rajčata pokrájíme na plátky. Z omytých listů salátu setřememe vodu, dáme je do mísy, pokapeme je sezamovým olejem, ochutíme čerstvě pomletým citrónovým pepřem a salát promícháme. Omytá 2 avokáda rozpůlíme, vyjmeme pecky, dužinu vyškrabeme lžicí do mísy. Přidáme k ní 2 utřené stroužky česneku, sůl, pepř a omytý, nadrobno pokrájený kopr a dužinu se všemi ingrediencemi dobře promícháme. Červené fazole v chilli omáčce si v rendlíku ohřejeme, přidáme scezenou cukrovou kukuřici a směs promícháme. Na talíře dáme ohřáté bezlepkové kukuřičné tortilly. Na každou poklademe listy salátu, na které rozetřeme kopečky avokádové dužinu. Na dužinu rozdělíme fazolovou směs i s omáčkou, povrch ozdobíme plátky rajčat a hned teplé tortilly servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.