Kulajda II

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby namočíme do vody den předem.
  • 2
    V hrnci necháme rozpustit máslo a orestujeme na něm cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme dvě lžíce hladké mouky a kmín a připravíme si zápražku.
  • 3
    Zalijeme vývarem a přidáme brambory nakrájené na kostičky a houby. Osolíme a přidáme bobkový list a nové koření. Vaříme doměkka, poté bobkový list i nové koření vyjmeme.
  • 4
    Přidáme obě smetany a kopr. Povaříme 5-10 minut a přidáme vejce, které rozšleháme.
  • 5
    Přidáme ocet podle chuti, povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.