Kulajda z kozáků

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné houby nakrájíme na kousky a podusíme chvíli v hrnci na másle. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory. Osolíme a vaříme doměkka. Vejce rozšleháme v podmáslí, vmícháme hladkou mouku a vlijeme do polévky. Krátce povaříme, přisypeme nasekaný kopr a odstavíme z plotny. Do hotové polévky přidáme natvrdo uvařená, rozpůlená vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.