Kuličky z filé

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 1000gramůFilé rybí
    • 1litrVoda pitná
    • 1lžičkaSůl
    • 600gramůBrambory vařené
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 4lžíceStrouhanka
    • 300mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1119 kcal
Bílkoviny
115 g
Tuky
82 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé podusíme v troše osolené vody doměkka, vyjmeme a umeleme. Přidáme uvařené, nastrouhané brambory, nastrouhaný sýr a podle chuti sůl. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme malé kuličky, mírně je po obou stranách zploštíme a obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme olej a kuličky na něm osmažíme.
  • 3
    Podáváme s rajskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.