Kuličky z tresky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chléb bez kůrek a natrhaný na kousky dáme do mísy a přelijeme ho mlékem. Rybí maso pokrájíme na kostičky a rozmixujte ho s kousky vymačkaného chleba, fenyklovými semínky, s omytou fenyklovou natí, vejcem, solí a pepřem. Přemístíme směs do nádoby s víkem a dáme ji na půl hodiny do ledničky.
  • 2
    Z takto připravené směsi utváříme mezi navlhčenými dlaněmi malé kuličky. Trochu je zplacatíme a obalte v mouce. V pánvi rozehřejeme olej a kuličky na něm stejnoměrně osmažíme. Vytahujeme je děrovanou lžící a dáváme okapat na savý kuchyňský papír. Podáváme je horké s klínky nebo kolečky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.