Kuře a sušené ovoce

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3924 kcal
Bílkoviny
319 g
Tuky
268 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušená jablka, hrušky a švestky vložíme do mísy, zalijeme horkou vodou a necháme 30 minut bobtnat.
  • 2
    Překrojíme kuřata na dvě poloviny. V misce smícháme ovoce, mleté nové koření, vlašské ořechy, směs rozdělíme na dva čtverce alobalu.
  • 3
    Kuřata potřeme olejem z vlašských ořechů, osolíme, opepříme, na každé kuře dáme směs z ovoce, ořechů a nového koření.
  • 4
    Alobal přehneme přes kuřata a pečeme je v předehřáté troubě 30 minut, dokud nepoteče při píchnutí růžová šťáva.
  • 5
    Kuřata servírujeme teplá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.