Kuře ala Karahí
25 min.
Ingredience
- 3stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 2lžíceGaram masala
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 0,5lžičkaMáta sušená
- 1kusBobkový list
- 750gramůKuřecí maso vařené
- 2decilitryVývar drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceKořeněné máslo Ghee
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
627 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V karhai či woku rozehřejeme ghí. Přidáme pokrájený česnek a cibuli a na prudkém plameni smažíme 4 minuty. Vmícháme garam masalu, mátu, bobkový list a koriandr. Přidáme pokrájené kuřecí maso a smažíme na prudkém plameni 5 minut. Přilijeme vývar a 10 minut povaříme.
- 2Přimícháme sůl a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.