Kuře filipínské

180 min.
Filipíny

Ingredience

      • 2lžíceGin
      • 4lžíceKečup
      • 2lžičkySůl
      • 4kusyKuřecí prsa
      • 1lžičkaPepř černý mletý
      • 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
      • 0,2decilitrMinerální voda jemně perlivá
      • 1lžičkaCitronová kůra
      • 1lžíceCukr třtinový
      • 1,5lžíceCitronová šťáva
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    274 kcal
    Bílkoviny
    43 g
    Tuky
    5 g
    Sacharidy
    9 g
    Vláknina
    156 mg
    Cukr
    4 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Smícháme citronovou kůru, citronovou šťávu, cukr a minerální vodu. Vzniklou limonádu smícháme s ginem, solí, rajčatovým kečupem, pepřem a worcesterem. Kuřecí prsa ponoříme do směsi. Necháme marinovat v lednici 2 hodiny. Poté vyndáme, přikryjeme a necháme 30 minut v pokojové teplotě.
    • 2
      Pečeme na rozpáleném grilu 20 minut. Jednou maso obrátíme.
    • 3
      Podáváme teplé.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.