Kuře Florentine

70 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
957 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
80 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
33 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem rozmrazený špenát vymačkáme a rozdělíme na 4 díly. Dobře vykostěné kuřecí čtvrtky zbavíme kůže, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách je na velké pánvi v horkém oleji 10-15 minut opékáme. Opečené kuře uložíme do tepla, do vypečené šťávy přidáme lžíci vody a také odložíme do tepla.
  • 2
    Na každou porci rozšleháme 2 vejce, přimícháme čtvrtinu špenátu, osolíme a ze směsi na pánvi s rozehřátým máslem připravíme omeletu. Do hotových omelet zabalíme porce opečeného kuřete a přendáme je na talíře.
  • 3
    Servírujeme přelité vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.