Kuře kung pao

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
10 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvor nakrájíme na plátky, cibulky na kousky. Chilli papričky namočíme, zbavíme semen a drobně pokrájíme. Kuřecí maso rozkrájíme na kostičky, vložíme do misky, smícháme se špetkou soli, poté s bílkem, na závěr se škrobovou pastou.
  • 2
    Papriku očistíme, zbavíme semen, rozkrájíme na kostky o stejné velikosti jako maso. Olej rozehřejeme ve woku, vložíme maso, opékáme minutu, vyjmeme děrovanou naběračkou a udržujeme v teple.
  • 3
    Do woku vložíme cibulku, zázvor, chilli papričky, zelenou papriku, minutu opékáme, poté přidáme maso, pastu Miso a rýžové víno. Vše řádně promícháme, opékáme minutu, na závěr vmícháme pražené oříšky kešu a sezamový olej.
  • 4
    Kuře kung pao servírujeme horké s vařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.