Kuře na divoko

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
63 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
33 mg
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté kuře rozřízneme v prsíčkách, maso osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, olejem a posypeme rozdrceným jalovcem. Poloviny kuřete stočíme prsíčky ke hřbetu a necháme v chladu proležet.
  • 2
    Marinované porce upevníme tak, aby se nerozevíraly, za stálého otáčení a potírání olejem je opékáme na grilu doměkka.
  • 3
    Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.