Kuře na grilu s nektarinkou
40 min.
Ingredience
- 800gramůKuře
- Marináda
- 80mililitrůOlej olivový extra panenský
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 45mililitrůPomerančová šťáva
- 1kusLimetka
- 25gramůZázvor celý
- 30gramůKoriandr čerstvý
- 1lžíceCitronová šťáva
- Nektarinková salsa
- 1kusNektarinka
- 25gramůZázvor celý
- 100gramůBanány
- 60gramůCibule
- 1lžičkaLimetková šťáva
- 10gramůChilli paprička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
51 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kuře rozdělíme na 4 porce. Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní porce kuřete a 12 hodin je marinujeme.
- 2Kuřátka grilujeme asi 15 minut, potom je obracíme a potíráme marinádou. Z marinády vyjmeme kousky ovoce a také je ogrilujeme.
- 3Z přísad smícháme salsu. Kuřátka podáváme horká, s kolečky limetky, citronu a se salsou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.