Kuře na grilu s nektarinkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
51 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře rozdělíme na 4 porce. Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní porce kuřete a 12 hodin je marinujeme.
  • 2
    Kuřátka grilujeme asi 15 minut, potom je obracíme a potíráme marinádou. Z marinády vyjmeme kousky ovoce a také je ogrilujeme.
  • 3
    Z přísad smícháme salsu. Kuřátka podáváme horká, s kolečky limetky, citronu a se salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.