Kuře na hříbkách

60 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1203 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
86 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné kuře nakrájíme na kousky. Zprudka je opečeme na 50g másla.
  • 2
    Přidáme rozkrájené hřiby, nastrouhaný česnek, sůl, pepř, mírně podlijeme a dusíme 10 minut na silném ohni. Potom zmenšíme plamen a dusíme doměkka.
  • 3
    Těsně před podáváním vše zakapeme citronovou šťávou a posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.