Kuře na hříbkách
60 min.

Ingredience
- 1kusKuře
- 1kilogramHouby čerstvé
- 100gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1203 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
86 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné kuře nakrájíme na kousky. Zprudka je opečeme na 50g másla.
- 2Přidáme rozkrájené hřiby, nastrouhaný česnek, sůl, pepř, mírně podlijeme a dusíme 10 minut na silném ohni. Potom zmenšíme plamen a dusíme doměkka.
- 3Těsně před podáváním vše zakapeme citronovou šťávou a posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.