Kuře na jablkách a celeru

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
50 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    V pekáči na rozehřátém másle necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli. Vložíme porce kuřete a opečeme je po obou stranách. Přidáme nové koření, hřebíček, oloupaná, na plátky nakrájená jablka a očištěný, nahrubo nastrouhaný celer. Podlijeme vodou a pečeme v troubě dozlatova.
  • 3
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.