Kuře na kešu oříšcích a celeru
25 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 625gramůKuřecí prsa
- 125gramůOřechy Kešu
- 6kusůCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCeler řapíkatý
- 175gramůFazolová omáčka žlutá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso nakrájíme na nudličky.
- 2Rozehřejeme olej ve woku, přidáme kešu oříšky a smažíme, než začnou hnědnout. Přidáme kuřecí maso a smažíme, než bude téměř měkké. Dále přidáme pokrájené jarní cibulky a celkem 5 řapíků celeru nakrájených nadrobno, smažíme další 3 minuty.
- 3Přidáme omáčku ze žlutých fazolí, osolíme a opepříme. Vaříme dokud se zelenina a kuře neobalí v omáčce.
- 4Podáváme ihned.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.