Kuře na šalvěji se žampióny

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
10 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a přidáme čerstvé listy šalvěje, sůl a kuřecí prsa bez kosti nakrájené na kostky. Až kuře zhnědne, asi za 5-7minut, přidáme žampiónové kloboučky nakrájené na kostičky a pánev přikryjeme pokličkou.
  • 2
    Necháme vařit, dokud nebude kuře hotové, přibližně 10-15minut. Pokud houby pustí moc vody, necháme vodu vyvařit tím, že pokličku malinko odklopíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.