Kuře na zelenině jarní

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
929 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
52 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehýnka osmahneme do zlatova na oleji a poté vyjmeme a dáme do zapékací mísy. Osmahneme pokrájenou cibuli.
  • 2
    Nakrájíme omyté mrkve a tuříny na stejné kousky a vložíme je s cibulí a fazolkami do zapékací nádoby.
  • 3
    Smícháme solamyl s trochou vývaru, vlijeme do zapékací nádoby a ohříváme vše k varu, přidáme sůl, pepř a bobkové listy.
  • 4
    Přikryjeme zapékací nádobu pokličkou a zapékáme v předehřáté troubě 60 minut.
  • 5
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.