Kuře pečené na divoko

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
48 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Vápník
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřata očistíme, opláchneme, rozpůlíme a nasekneme v kloubech.
  • 2
    Půlky kuřat osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a potřeme částí oleje. Necháme je v chladu proležet alespoň 1 hodinu.
  • 3
    Jednotlivé půlky pomocí jehel nebo špejlí ztvarujeme a na roštu nebo rožni je pečeme. Během pečení je na povrchu potíráme olejem a obracíme.
  • 4
    Při podávání půlky kuřat sekáme na čtvrtky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.