Kuře pečené ve slanině

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
57 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
279 mg
Cukr
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme a částečně vykostíme. Maso osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozemnutou majoránkou a poklademe kousky bobkového listu.
  • 2
    Do plátků anglické slaniny bez kůže zabalíme připravené porce kuřete, ovážeme nití, vložíme na pekáč a pečeme v dobře vyhřáté troubě doměkka. Během pečení maso obracíme a podléváme trochou vody.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.