Kuře po cincarsku

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
876 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
63 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
178 mg
Cukr
497 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme téměř doměkka.
  • 2
    Vejce rozšleháme s moukou a potom s kyselým mlékem. Směs nalijeme na 2 lžíce rozehřátého sádla, přilijeme trochu vývaru z kuřete a za stálého míchání uvedeme do varu. Chvíli povaříme a podle potřeby přilijeme vývar. Přisolíme a přidáme oloupaný, nasekaný česnek.
  • 3
    Ve lžíci sádla rozmícháme mletou papriku. Porce kuřete zalijeme nejdříve připravenou omáčkou a potom postříkáme paprikou rozmíchanou v sádle.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.