Kuře po gabrovsku
80 min.
Ingredience
- 400gramůCibule
- 400gramůBrambory
- 1kusKuře
- 100gramůMáslo čerstvé
- 150gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceEstragon
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1208 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
85 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné kuře nakrájíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Maso vyjmeme.
- 2V tuku po pečení osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme estragon a podlijeme vodou.
- 3Brambory nakrájíme na kostky, dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájená rajčata a osolíme. Vložíme opečené porce kuřete, přelijeme cibulovým základem s kořením a dopečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.