Kuře po gabrovsku

80 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1208 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
85 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné kuře nakrájíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Maso vyjmeme.
  • 2
    V tuku po pečení osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme estragon a podlijeme vodou.
  • 3
    Brambory nakrájíme na kostky, dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájená rajčata a osolíme. Vložíme opečené porce kuřete, přelijeme cibulovým základem s kořením a dopečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.