Kuře po toskánsku se šunkou a mozzarellou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky opatrně nařízneme(neměli bychom proříznout maso), aby vznikla kapsa, do které vložíme 2 plátky mozzarelly a 2 plátky šunky, posypeme černým pepřem a uzavřeme párátkem nebo jehlou.
  • 2
    V mouce smícháme s bylinkami a kapsy obalíme.
  • 3
    Uvaříme zelené fazolky a rozpůlené nové brambory do měkka, asi 10 minut, vylijeme vodu a odložíme, ale aby zůstaly teplé.
  • 4
    Na rozehřátém olivovém oleji opečeme kapsy, z každé strany asi 6 minut do zlatohněda.
  • 5
    Podáváme s uvařenými fazolkami a omaštěnými brambory ozdobené citronem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.