Kuře po uhersku

70 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1185 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
74 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kuře rozporcujeme a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na rozehřátém sádle, přidáme porce kuřete, podlijeme vývarem a dusíme.
  • 2
    Očištěné papriky, pálivé papričky a uvařenou karotku umeleme, přidáme rajčatový protlak, olej, mletý pepř, trochu tlučeného kmínu a sůl. Vše promícháme, přidáme ke kuřeti, podlijeme a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.