Kuře po uhersku
70 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžíceOlej stolní
- 1kusKuře
- 5kusůPaprika červená
- 2kusyChilli paprička
- 1kusKarotka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1hrnekVývar drůbeží
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1185 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
74 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Očištěné kuře rozporcujeme a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na rozehřátém sádle, přidáme porce kuřete, podlijeme vývarem a dusíme.
- 2Očištěné papriky, pálivé papričky a uvařenou karotku umeleme, přidáme rajčatový protlak, olej, mletý pepř, trochu tlučeného kmínu a sůl. Vše promícháme, přidáme ke kuřeti, podlijeme a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.