Kuře s baskickou omáčkou

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1143 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
70 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře osolíme, svážeme, vložíme do kastrolu se lžící oleje a dáme péci.
  • 2
    Na oleji podusíme oloupané, jemně nakrájené cibulky s nakrájeným plátkem šunky. Přidáme očištěné, nasekané žampiony, oloupaná, nakrájená rajčata a očištěné, nakrájené papriky. Vše zvolna dusíme asi 30 minut.
  • 3
    Uvařenou omáčku nalijeme na kuře a společně podusíme ještě 15 minut.
  • 4
    Dobře vychladíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.