Kuře s bobovou černou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokrájíme kuřecí maso a dáme do mísy, přidáme špetku soli, solamyl a zalijeme maso vodou. Necháme 30 minut stát.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi část oleje a smažíme kuřecí maso dozlatova. Maso dáme na teplý talíř a pánev vyčistíme. Dolijeme do ní zbývající olej a rozpálíme, přidáme česnek, zelenou a červenou papriku nakrájenou na proužky, černou bobovou omáčku, cibuli, nakrájené žampiony, chilli a nasekané jarní cibulky. Smažíme a přidáme kuřecí maso.
  • 3
    Dále přidáváme cukr, vývar, sójovou omáčku, rýžové víno a malinko solamylu, podusíme a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.