Kuře s bramborem na skořicové omáčce

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme skořici s jablečným džusem a hořčicí. Maso nakrájíme na nudličky a zalijeme zálivkou. Dáme do ledničky a necháme půl hodiny odležet.
  • 2
    Brambory pokrájíme, pět minut povaříme ve vodě. Poté je zcedíme, přidáme ke kuřecímu masu spolu s na plátky pokrájenou cibulí a nudličkami z papriky. Vše ochutíme solí i pepřem dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě chvíli odležet.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 220°C, kuřecí směs dáme do vymazaného zapékacího talíře a pečeme 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.