Kuře s hříbky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
974 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
68 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
980 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře omyjeme, rozdělíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Mírně podlijeme a dusíme.
  • 2
    Později přidáme jemně nakrájenou cibuli, kuře dodusíme a přendáme na mísu.
  • 3
    Šťávu krátce povaříme s vínem a přelijeme přes kuře.
  • 4
    Hříbky podusíme na másle s petrželovou natí a navršíme je na porce kuřete.
  • 5
    Podáváme s rýží, s noky nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.