Kuře s hříbky
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusKuře
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 5lžicVíno bílé
- 1šálekHouby čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
974 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
68 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
980 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kuře omyjeme, rozdělíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Mírně podlijeme a dusíme.
- 2Později přidáme jemně nakrájenou cibuli, kuře dodusíme a přendáme na mísu.
- 3Šťávu krátce povaříme s vínem a přelijeme přes kuře.
- 4Hříbky podusíme na másle s petrželovou natí a navršíme je na porce kuřete.
- 5Podáváme s rýží, s noky nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.