Kuře s karí a zeleninou
80 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 80gramůSlanina vepřová
- 300gramůZelenina kořenová
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1135 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
86 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, omyté a osolené kuře dorůžova opečeme na rozškvařených kostičkách slaniny.
- 2Do šťávy od opékání vmícháme koření a necháme rozpustit. Kuře touto šťávou poléváme a podle potřeby doléváme horkou vodou.
- 3K poloměkkému kuřeti přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou zeleninu, máslo a vše dopečeme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.