Kuře s meduňkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve nakrájíme kuřecí maso na tenké proužky. Osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme máslo a maso restujeme asi 5minut, dokud nezměkne. Poté vyjmeme, rozložíme na talíř a udržujeme teplé.
  • 2
    Do pánve přidáme zbytek másla, na plátky nakrájené žampióny, šalotku a restujeme asi 5minut doměka. Na závěr přidáme vermut, meduňku a smetanu. Kuře vložíme zpět do omáčky a zahřejeme. Již nevaříme.
  • 3
    Před podáváním dozdobíme větvičkami čersté meduňky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.