Kuře s ořechy a vínem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nákrájíme na plátky nebo větší kousky.
  • 2
    Osolené a opepřené maso opečeme na rozehřátém másle. Po osmahnutí podléváme vínem a drůbežím vývarem a ještě chvíli smažíme.
  • 3
    Kromě pár kuliček hroznového vína všechny ostatní rozpůlíme a přidáme k masu společně s ořechny. Vše krátce podusíme.
  • 4
    Když je maso měkké, přidáme ke kuřeti zbytek kuliček hroznového vína a okořeníme bílým pepřem a osladíme troškou cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.