Kuře v kapustě

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kapustu uvaříme v osolené vodě, scedíme a po vychladnutí nakrájíme na kousky.
  • 2
    Vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Ve velké pánvi rozehřejeme větší část másla, přidáme kapustu a osmahneme ji. Vsypeme strouhanku, promícháme s kapustou a nakonec vmícháme kuřecí maso. Vše zvolna prohřejeme.
  • 4
    Do hotového pokrmu přidáme na plátky nakrájené zbylé máslo.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.