Kuře v kokosové marinádě
80 min.
Ingredience
- marináda
- 200gramůJogurt bílý
- 1špetkaSkořice mletá
- 1lžíceOlej rostlinný
- 4kusyHřebíček
- 1lžičkaSolamyl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 3lžíceKokos - mletý (Kopra)
- 1200gramůKuře
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
785 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
58 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme, potřeme marinádou a necháme 12 hodin v chladu odležet. Potom porce kuřete zakapeme olejem a na pekáči v troubě zvolna upečeme.
- 3Příprava marinády: Jogurt smícháme se skořicí, kokosem, olejem, nadrceným hřebíčkem, solamylem a citronovou šťávou. Vše dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.