Kuře v solné krustě
125 min.
Ingredience
- 1300gramůKuře
- 2000gramůSůl hrubozrnná
- 6gramůTymián čerstvý
- 6gramůPetržel - nať
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
49 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
352 mg
Cukr
38 mg
Postup přípravy
- 1Kuře potřeme olejem, posypeme polovinou sekaného tymiánu a petrželkou.
- 2Zbytek bylinek vložíme do kuřete společně s nasekaným česnekem.
- 3Zapékací nádobu vysypeme solí a navrch umístíme kuře, které jsme obalili v soli.
- 4Pečeme 105 minut při 220°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.