Kuře vařené

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1012 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
65 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře rozpůlíme, osolíme a vložíme do kastrolu s horkou vodou. Necháme vařit zhruba půl hodiny, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky. O chvilku později přidáme očištěný, řádně omytý a na čtvrtky nakrájený květák. Již nevaříme příliš do měkka.
  • 2
    Jakmile je kuře uvařené, vykostíme jej a podáváme v polévce se zeleninou. Čtvrtku na každou porci a posypeme nasekanou petrželovou natí.
  • 3
    Jako přílohu podáváme bílý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.