Kuře vařené
60 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 1kusSůl
- 1kusZelenina kořenová
- 1kusPetržel - nať
- 1kusKvěták
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1012 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
65 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté kuře rozpůlíme, osolíme a vložíme do kastrolu s horkou vodou. Necháme vařit zhruba půl hodiny, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky. O chvilku později přidáme očištěný, řádně omytý a na čtvrtky nakrájený květák. Již nevaříme příliš do měkka.
- 2Jakmile je kuře uvařené, vykostíme jej a podáváme v polévce se zeleninou. Čtvrtku na každou porci a posypeme nasekanou petrželovou natí.
- 3Jako přílohu podáváme bílý chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.