Kuře zapečené s bramborami

120 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce kuřecích horních stehen potřeme hořčicí, osolíme, okmínujeme drceným kmínem, vložíme do zapékacího sáčku a zalijeme citronovou šťávou. Oloupané brambory omyjeme, nakrájíme na čtvrtky, osolíme, opaprikujeme a rozdělíme ke kuřeti do zapékacích sáčků. Zalijeme rozpuštěným máslem, sáčky zavážeme a na plechu pečeme hodinu a půl ve středně vyhřáté troubě. Několikrát sáčky otočíme, aby se kuře opékalo stejnoměrně na všech stranách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.